Főoldal      Bemutatkozunk      Mezőgazdasági hátterünk      Minőségbiztosítás     Elérhetőségünk     Duális képzés    

A Gastor Baromfi Kft. 1991-ben alakult, a nyírbátori Bátorcoop Szövetkezet és társvállalkozásai illetve magánszemélyek által. 2002-ben korábbi tevékenységét megszüntetve baromfi feldolgozásba kezdett. A Bátorcoop Szövetkezet és társvállalkozási a megye mezőgazdaságában jelentős szerepet töltenek be magas minőségű mezőgazdasági termékek termesztésével és előállításával. A társvállalkozások közül a Bátortrade Kft. különböző tevékenységeivel szorosan kapcsolódik az Gastor Baromfi Kft-hez. Mezőgazdasági, termeltetési oldalon egyik fontos broiler csirke beszállítónk. A Bátortrade Kft. több tevékenysége közül talán a legfontosabb tevékenység a biogáz előállítás. A Gastor Baromfi Kft. által feldolgozott baromfi hulladékok a biogáz üzemben kerülnek környezetbarát módon felhasználásra, mely által a szerves anyag természetes körforgása valósul meg elektromos energia előállítása mellett.

Feldolgozónkat 2002-ben indítottuk be. A kivitelezés során nagy gondot fordítottunk az olyan technológiák beépítésére, mely a feldolgozás, és a késztermék minőségét a jelenlegi európai átlag fölé emeli.
Ebből ered cégünk filozófiája is: „Minőség a fő érvünk”, melyet a GASTOR márkanevünkben testesítettünk meg.

A világszínvonalú hűtéstechnikánknak köszönhetően termékeink előhűtötten való eltarthatósága duplája a versenytársakénak még vákuumcsomagolás nélkül is.

Indulásunk óta eltelt két év alatt ismert és elismert szereplővé váltunk a magyar és export piacokon. Partnereink Magyarországon előszeretettel keresik, és választják termékeinket, még akkor is ha az drágább, mint a konkurenseké, hiszen tudják, hogy mindig magas minőséget kapnak pénzükért. Partnereink köre fokozatosan bővül mind belföldön, mind az export piacokon. Fokozatosan újabb, és újabb vevők pártolnak hozzánk, előszeretettel keresve termékeinket. Vevőinkhez a GASTOR termékeket saját, vadonatúj hűtőautókkal szállítjuk ki, ezáltal biztosítva, hogy megfelelő minőségben, és hőfokkal adjuk át termékeinket.

     Mezőgazdasági hátterünk