Főoldal      Bemutatkozunk      Mezőgazdasági hátterünk      Minőségbiztosítás     Elérhetőségünk     Duális képzés    

Termékeink természetesen megfelelnek az EU követelményeinek, és a legszigorúbb élelmiszeripari követelményeket támasztó országok vevői ellenőrzéseinek, pl.: Nagy-Britannia, Olaszország, és az EU-n kívüli piacok Svájc esetében.

Termelői hátterünket ellenőrizték angol és svájci partnereink is. A Gastor Baromfi Kft. kizárólag magyar termelőktől, magyar élő csirkét vásárol hosszú távú szerződés keretében, így a magyar gazdáknak biztosít biztos megélhetést. Az élőáru nevelése folyamatos állatorvosi ellenőrzés mellett zajlik. A nevelés időtartama alatt szaktanácsadónk több alkalommal ellenőrzi a nevelés körülményeit, részletesebb felülvizsgálatait kérdőíven is rögzíti.

A részünkre nevelt csirkék takarmánya nem tartalmaz antibiotikumokat, hozamfokozókat, és állati eredetű takarmány összetevőket. Amennyiben betegség esetén gyógykezelés szükséges, erre kizárólag szigorú állatorvosi előírások betartása mellett kerülhet sor. Nagy gondot fektetünk az állatjóléti előírások betartására, és betartatására, mind a csirke nevelése során, mind a vágóhídon. Mondhatjuk, hogy cégünknél megvalósul a klasszikus értelemben vett vertikális integráció, mely az európai piacokon versenyképessé teszi a baromfi termék előállítását, hiszen a termelés minden mozzanata zárt, és ellenőrzött keretek között zajlik.

A 2003-as évben 2,8 millió db broiler csirkét vágtunk és dolgoztunk fel. 2004-ben kb.: 3,7 millió db broiler csirke vágásával, és feldolgozásával számolunk, 2005-ben évben tovább kívánunk bővülni, és fokozatosan elérni a 7 millió db csirke feldolgozását egy évben.
Ebben fontos szerepet játszik az integrációnkban lévő termelői háttér is, egyúttal biztos piacot és megélhetést is jelent több, a megyében, és a szomszédos megyékben található gazdáknak is.
A beszállítói körből a Bátortrade Kft. jövő évben jelentősen bővíti broiler csirke előállítását, így az integrációban a broiler csirke 50%-át fogja biztosítani. Ez mindinkább hozzájárul az egyenletes minőség biztosításához, hiszen a takarmány gyártás és alapanyag termelés is a Bátorcoop Szövetkezet társvállalkozása által kerül előállításra a Bátortrade Kft. részére.
Az élőárú beszállítása saját, korszerű előállat szállító autókkal történik.

     Minőségbiztosítás